25 januari 1980jubileum2e Jaargang Nr. 2
29 september 1978
24 november 1978
22 december 1978
15 februari 1979
6 april 1979
15 juni 1979
30 november 1979
25 januari 1980
  brieven
  fotoclub
  het huis
  hoofdfuif
  in en om de school
  inzaaider
  jubileum
  kort
  laatste nieuws
  leerlingenraad
  memoires van pietersen
  onkruit
  parkeerkelder atoomkelder
  session
  sinterklahases
  trubbels rond parkeergarage
  ztrip
7 maart 1980
18 april 1980
6 juni 1980
22 augustus 1980
 

Receptie druk bezocht

700 mensen in de kantine

waarom niet vaker

De receptie die voor de kerstvakantie werd gehouden ter ere van dhr. Tuin, dhr. Doodkorte, mevr. Bruggink, dhr .Pietersen en dhr. Smid, was een groot succes. Vele oud-leerlingen en -leraren waren aanwezig. Op een gegeven moment was het zelfs zo druk dat de kantine en de hal daarvoor, bomvol belangstellenden was. Zeker een grote belasting voor zo'n oud gebouw.

Het opmerkelijke is nu dat wij redacteuren nog nooit eerder in onze carrière zoiets meegemaakt hebben. Terwijl met deze receptie is bewezen dat een soortgelijke gebeurtenis heel goed mogelijk is zonder dat het scheikunde lokaal instort. Niets lijkt ons dan ook in de weg te staan om, naast de hoofdfuif, een gezellig schoolfeest te organiseren. Bij zo'n feest zou helemaal niet gedanst hoeven te worden, zeker niet in de kantine, maar voor de liefhebbers zou er in de hal een dansvloer kunnen worden gecreëerd. In de gymzaal zou dat natuurlijk ook kunnen, maar daar hebben we het in een vorige ZAAILANDER al over gehad. Het is jammer dat Elo zich niet erg actief toont op het gebied van de school fuiven. Het zou weer eens wat anders zijn als een filmavond en dan horen we ook weer wat van Elo.

De sfeer op de receptie was voortreffelijk, temeer daar er flink wat te eten en te drinken was, zoals hartige hapjes, stukjes kaas en salade.

Ook was er een ruim assortiment alcoholische en niet alcoholische dranken. Dit bovenstaande allemaal verzorgd door 6 atheneum.

 


De bediening werd fantastisch verzorgd door 6 atheneum.


Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om een portret te maken van de familie Doodkorte.


"Zeg Puk, als jij deze fles nu in je tasje meeneemt dan verstop ik deze onder mijn jasje!"

Editie 5<<jubileum>>Pagina 8 / 18
© 2002 www.xsl.nl internet redesign Robbert Hans Baron