25 januari 1980kort2e Jaargang Nr. 2
29 september 1978
24 november 1978
22 december 1978
15 februari 1979
6 april 1979
15 juni 1979
30 november 1979
25 januari 1980
  brieven
  fotoclub
  het huis
  hoofdfuif
  in en om de school
  inzaaider
  jubileum
  kort
  laatste nieuws
  leerlingenraad
  memoires van pietersen
  onkruit
  parkeerkelder atoomkelder
  session
  sinterklahases
  trubbels rond parkeergarage
  ztrip
7 maart 1980
18 april 1980
6 juni 1980
22 augustus 1980
 

B.Z.N. doet slim

Laatst was op de VARA-radio te horen hoe een meneer van de popgroep BZN kritiek leverde op twee discjockey's. Deze platenpraters hadden verklaard dat ze geen muziek van BZN wilden draaien, omdat ze dat geen goede muziek vonden. "Geen goede muziek?", zei de BZN-er. "Als wij een optreden hebben, zitten daar tweeduizend enthousiaste mensen in de zaal. Ik vraag me af wie er nu gelijk heeft, die twee discjockey's of die tweeduizend enthousiaste mensen!" Meneer de BZN, zo lusten wij er nog wel eentje. Wat dacht u van deze, meneer de BZN?

"Wie heeft er nu gelijk, die tweeduizend entousiaste mensen die in de zaal zitten, of die veertienmiljoen-min-tweeduizend balende mensen die thuis zitten!" Ah, there I've got you!

FILM

In spanning wachten wij af, de titelrol verschijnt, zou net zo als vorige keer bij "Een brug te ver", de projector het hier begeven? Nee!. De film gaat door, we kunnen James Bond zien!. Het verdere verloop van de film snap je natuurlijk al, na diverse halsbrekende toeren en drie mooie meiden werd de algehele explosie in de laatste seconde verijdeld.

Spanning en geweld. Komt allen!.

THE TOILETS

Op de session die binnenkort gehouden zal worden, treedt naar alle waarschijnlijkheid de groep "The Toilets" op. Deze groep, waarvan de leden alle leerlingen zijn van het RSG, heeft reeds een omvangrijke carričre achter de rug. De band brengt een soort punk en dat kan men ook duidelijk zien.

tv optreden

Maar wat maakt hun optreden nu zo interessant? Over ongeveer een jaar zullen de bandleden hun beste beentje voor zetten in een televisie optreden.

Ze komen dan in het voorprogramma van een totaal onbekende groep en daardoor zullen zij extra opvallen

Neon

Ze zullen te zien zijn in het VPRO programma Neon, dat geheel gewijd is aan zaken betreffende jongere mensen en dat veel aandacht besteedt aan nieuwe Nederlandse popformaties.

te gek

Dit wil toch wel zeggen dat The Toilets meer zijn dan een doodgewone schoolband. Hun optreden op de session zal waarschijnlijk zeer interessant worden.

Een andere band die optreedt tijdens de session is de band van Dick Pijnacker, genaamd: "Paradox".

Bouwwerken


Dit tekeningetje om eens even duidelijk de verschillen in hoogte van al die beroemde bouwwerken tot uiting te laten komen. De reactie van de meeste mensen die dit zien zal zijn: "Gôh!"

Wist jij bijvoorbeeld dat het Empire State Building ruim tien keer zo hoog is als onze oldehove?

 

Meatloaf heeft het over een andere boeg gegooid. Hij verklaarde ons ons dat er een beetje meer pit in de show wordt gegooid. Als voorproefje deze foto door Wim de Jongh.

Editie 5<<kort>>Pagina 9 / 18
© 2002 www.xsl.nl internet redesign Robbert Hans Baron